Life Dreams Story Atelier

Story tales: Its much more than a portrait

​Som børn har vi en ubegrænset fantasi og en tro på, at alt er muligt i fremtiden. Vi er ikke bange for at drømme stort og tro på, at vores drømme vil gå i opfyldelse. Denne form for naivitet til vores eget potentiale er noget, som vi ofte mister som voksne. Vores fantasi og drømme bliver ofte overskygget af virkelighedens krav for at opnå succes og opfylde forventninger. Men hvad hvis vi kunne bevare det barnlige sind og friheden til at drømme, selv som voksne? 

I stedet for at kvæle eventyret og lade drømmene blive automatiseret, kan vi forsøge at inkorporere og omfavne vores fantasi og kreativitet i vores daglige liv. Der er ingen grænser for, hvad vi kan opnå og skabe.

Grit Sanders skaber portræteventyr, hvor hun fusionerer gamle malerier med ny kunst, ved hjælp af digital manipulation af fotografier. Dette skaber en hypnotisk stemning i hendes værker, hvor det portrætterede mødes med dyr, blomster, naturlige baggrunde og gamle rekvisitter. Hun tilføjer også håndmalede kulisser og fortællesymboler for at skabe en narrativ dimension i værkerne.

​Udover de færdige eventyrlige kunstværker, tilbyder Grit Sanders også muligheden for at få lavet et fotografisk portræt med et malerisk islet eller et bestillingsværk, hvor man kan få sit eget personlige portræt skabt ud fra en dialog om ens egne ønsker og historie. Dette giver mulighed for at være med til at forme fortællingen og elementerne i værket, så det bliver en helt unik og personlig oplevelse.

Tag kontakt

Hvis du har spørgsmål til mig, er du velkommen til at skrive. Vi vil vende tilbage til dig så snart som muligt med svar eller yderligere oplysninger. Vi ser frem til at hjælpe dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

© GRIT SANDERS - ALL RIGHTS RESERVED​